• Gratis verzending vanaf 35 euro in Nederland

Bij VersDirect kun je kiezen uit een breed assortiment. Of het nu gaat om fruit, groenten of aardappelen: we bezorgen onze boodschappen door heel Nederland tot bij jou aan de deur. 

Wie zit er achter VersDirect?

De oprichter van VersDirect is een jonge ondernemer genaamd Dirk Jan Van Lonkhuyzen. Opgegroeid op een boerderij die gespecialiseerd is in aardappelen, zag hij al vroeg de grote kwaliteit van écht vers voedsel. In 2017 is hij begonnen met het online verkopen van de aardappelen van de boerderij van zijn ouders. De verkoop bleef aanvankelijk beperkt tot zijn thuisland Nederland en verspreidde zich snel (hoe kan het anders?)naar Duitsland. Met zijn webshop Aardappelshop.nl en de Duitse tegenhanger Kartoffelshop.de leerde hij de Duitse klanten goed kennen en werkte in dit kader voor het eerst nauw samen met Duitse aardappeltelers om op zijn webshops verse en regionale producten te kunnen aanbieden. Toen de vraag naar andere groenten en fruit toenam, was het idee voor VersDirect geboren. 

Over onze producten

De producten op VersDirect worden geselecteerd op basis van verschillende criteria. De meeste producten komen rechtstreeks van boeren en worden dagelijks geleverd en verscheept. Het is ons doel dat het heerlijke eten snel bij jou thuis te bezorgen. Nog niet alle producten komen van boerderijen, maar we hechten er veel belang aan de supply chain zo kort mogelijk te houden. Op de individuele productpagina's kun je zien welke producten rechtstreeks van de boer komen. Onze producten zijn niet alleen vers, maar ook daadwerkelijk geïnspireerd op de wensen van onze klanten. We nemen de wensen van ons klantenbestand serieus en breiden ons assortiment uit naar hun wensen.  

TERUG NAAR BOVEN